Објавен оглас за инвеститор за ХЕЦ „Чебрен“, ќе се гради преку јавно - приватно партнерство

ЕСМ објави меѓународен јавен повик за јавно-приватно партнерство за изградба на ХЕЦ „Чебрен“. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер