Пасошката криза во земјава се уште без решение

Пасошката криза во земјава се уште е без решение на повидок, наместо тоа поранешниот и сегашниот министер за внатрешни работи упатија меѓусебни обвинувања за недостатокот на обрасци. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер