Кузеска: Сторија открива дека 2,5 милиони евра од Унгарија завршиле во ТВ Алфа и три портали

Кузеска: Истражувачка сторија открива дека 2,5 милиони евра од Унгарија завршиле во ТВ Алфа и три портали Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер