Ниските плати ќе ја испразнат Македонија од квалификуваниот кадар

Плата за електричар 14,5 илјади денари, градежен работник 15 илјади денари, градежен инженер 18,5 илјади денари се само дел бројните огласи во агенцијата за вработување преку кои се бараат работници. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер