Прагот на алармирање во Скопје и Тетово надминат два последователни дена

Во Скопје и Тетово трет ден не се дише. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер