Активирани мерките за загадувањето во Скопје и Тетово

Стапуваат на сила мерките за загадувањето во Скопје и Тетово, по двата последователни дена во кои се надмина вредноста од 175 микрограми на метар кубен, што воедно е и прагот на алармирање. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер