Откако се разгледа дневниот ред седницата на Комисијата за финансирање и буџет беше прекината

Законот за отпис на камати и репрограмирање на долговите остана заглавен во Собранието откако не стигна на ред на матичната Комисија за финансирање и буџет. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер