Оптимизам околу преговорите за новиот Закон за јавно обвинителство

Иако не е формален услов, единствената домашна задача што се споменува како релеватна за одлуката за добивање на датум за преговори е донесувањето на нов Закон за јавно обвинителство.. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер