Курто Дудуш призна вина, доби судска опомена за нанесување телесна повреда

Градоначалникот на општина Шуто Оризари, Курто Дудуш помина само со судска опомена за нанесување на телесна повреда по приватна тужба од тужителот Демир Исмаил.. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер