Препораки да не се објавуваат фотографии од кафански седенки

Функционерите на СДСМ од 20-ти јануари до 12-ти април да се воздржат од приватни патувања, одмори, седење во кафеани, а многу важно е фотографии од такви приватни активности воопшто да не се објавуваат на социјалните мрежи. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер