На бизнис секторот е да се договори за трговските марки по Pреспанскиот договор

Крајно време е Стопанските комари во Македонија и Грција да с е договорат за користењето на трговските марки согласно Pреспанскиот договор, апелира членот на експертската мешовита комисија Ѓорѓи Филипов. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер