Преку заеднички часови до поголема етничка интеграција на младите во Скопје

Во учебната 2018/2019 година, заедничките часови се реализирале во четири средни стручни училишта во Град Скопје . Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер