Заев и Царовска на средба со социјално загрозените лица

Со секое социјално семејство ќе работи социјален работник со цел да му се помогне на семејството да се осамостои и да биде конкурентно на пазарот на труд. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер