Заклетва на 24-тата група американски волонтери на Мировниот корпус

Новите 53 американски волонтери кои ќе служат во земјава дадоа заклетва. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер