Шекеринска: Собранието на 11 декември да го донесе законот за одбрана

Ако се залагаме за членство во НАТО, неопходно е прво да се донесе законот за одбрана кој е клучен за нашето членство и кој е ставен на дневен ред во Собранието на 11 декември. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер