Димовски верува дека денеска ќе се случи конечен избор на државен ревизор

Претседателот на собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата Илија Димовски е оптимист дека денеска би можело да има избор на главен државен ревизор и да бидат избрани директори и членови на други институции и тела. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер