Визуелизација на „Mакедонски концепт“

Новата политичка платформа ‘Mакедонски концепт’“ вечерва во Скопје ја имаше промоцијата на логото и идеите на oваа нова граѓанска платформа. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер