Димитров: Македонија останува посветена на исполнување на заложбите на ОБСЕ

Македонија е целосно посветена на исполнувањето на сите заложби на Организацијата за безбсност и соработка во Европа, ја подржува нејзината улога, и е благодарна на подршката што таа ја дава на нашата држава. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер