По 3000 денари за младите од 18 до 23 години доколку работат

Младите од 18 до 23 години кои работат во производствени компании, а имаат социјално осигурување, ќе добиваат по 3000 денари додаток на нивната плата. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер