Поранешните вработени од „Охис” на мирен протест против фирмата што го чисти хемискиот отпад

Екоцентар 97 ќе продолжи да го чисти хемискиот отпад од Охис уште 4 месеци. Поголемиот дел од доверителите на денешното Собрание дале амин фирмата да продолжи со работа. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер