Законот за работни односи пред ревизија

Унапредувањето на колективното договарање и социјалниот дијалог на сите нивоа се само дел од предлозите на синдикатите за новиот Закон за работни односи. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер