Еднодневна обука за сајбер безбедност за ученици, наставен кадар и родители

Еднодневна обука за сајбер безбедност за ученици, наставен кадар и родители, денеска се одржа во Скопје. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер