За специјалистите 25%, за болничарите 10% повисоки плати од февруари

25% повисоки плати добиваат лекарите-специјалисти од февруари. Примањата, за 15% се зголемени и за општите лекари, 10% за медицинските сестри и 5 за здравствените соработници. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер