Винил хлорид и линдан – предизвик со кој треба да се соочат надлежните во Охис

Исклучително опасна темпирана бомба крие една од цистерните во Охис. Винил хлорид – согорувачка експлозивна хемикалија која при нејзино излевање и допир со друга супстанца може да направи хаварија на ниво на Скопје. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер