Бизнис заедницата бара итно менување на Законот за стручно образование

Итно менување на законот за стручно образование или донесување на нов закон за да се овозможи практична примена на реформите околу функционирањето на дуалното образование бара бизнис заедницата. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер