Богдановиќ најавува тројно повеќе површина со зеленило кај населбата Пролет

Сите уредени зелени површини се зачувуваат. Површината под јавно зеленило е тројно зголемена, односно од постоечките 4283 на 12.811 метри квадратни во однос на претходните планови. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер