Продолжува да се уништуваат шумите во Македонија

Состојбата со шумите во Македонија е загрижувачка. Масовното подметнување пожари и нелегалната сеча на дрвја остана непосакувана пракса. Институциите бавно го надокнадуваат уништеното. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер