Акција за јакнење на свесноста за женското кардиоваскуларно здравје

Од 15 прегледани жени кај пет биле откриени зголеми масти во крвта и висок притисок, а една била задржана на клиниката за кардиологија. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер