Се поголем број деца имаат проблем со говорот

Повторување на гласови, слогови и зборови во изразувањето на детето може да биде знак за појава на пелтечење. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер