Надлежните алармираат да нема нов закон за зелените пазари

Нема потреба од закон за пазари со кој само се ставаат продавачите на трошок, сметаат од групацијата на организатори на пазари при Стопанската комора. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер