Уривањето во Охрид се префрла на Галичица

Од езерските крајбрежни платформи, уривањето во Охрид се префрла на Галичица. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер