Пендаровски: Сега не е време за разочарување

Сега не е време за разочарување, апатија и калкулација за добивање на ситни политчики поени, сега е време за обединување. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер