Руте: Албанија не е можно да ги почне преговорите, а за Македонија се уште има малку простор

Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер