Меѓународен ден за искоренување на сиромаштијата

Гладен, болен, без покрив на главата и соодветна облека. Ова е секојдневието на 52 годишниот Љупчо од Тетово, кој пред камерата на Канал 5 ја раскажа својата животна приказна. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер