Има ли спас за луѓето во зградите кои имаат несовесни комшии?

Личност која не е способна да се грижи сама за себе, а притоа претставува и опасност за околината треба веднаш во итна постапка да се увиди дали е деловно способен, ова е утврдено во законот за вонпарнична постапка. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер