На 11 октомври искршена бистата на Вера Циривири-Трена во училиштето во Карпош

Со искршена биста на партизанката Вера Циривири Трена осамна државниот празник 11 Октомври. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер