Ќе се формира „Фонд за млади умови“ со поддршка на УНИЦЕФ

Се преземаат активности за формирање „Фонд за млади умови“кој ќе постои за поддршка на развојот на талентираните деца . Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер