Преголема бирократија го отежнува пристапот на дваесетина деца до хормонот за раст

15 деца се уште се на листата на чекање да добијат хормон за раст. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер