Дончев : Не е направен никаков криминал , немало контакт со шведската компанија

Директорот на Фондот за здравствено осигурување , Ден Дончев рече дека немало никаква злоупотреба во врска со шведската компанија , за која опозицијата го обвини дека заедно со министерот Филипче спречиле влез на оваа компанија во земјата. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер