Кој игра – добива, која е тајната на Ѓурѓа за десетици добивки?

Кој игра – добива, е премисата од која се води пензионерката Ѓурѓа Георгиева од новоселско. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер