„Монструм“ продолжи со преслушување на 25 „бомби“ и СМС пораки

Рочиштето за „Монструм“продолжи денеска со преслушување на 25 снимени разговори и над 100 илјади снимени пораки. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер