Инфраструктурата проблем за бизнисот, владата ќе ги разгледа сите сугестии и барања

Косово е една од ретките земји со кои Македонија има позитивен трговски биланс, а за бизнисот уште повеќе да се развие, главен пробел останува лошата поврзаност. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер