ЦГК: Многу политички кадри членови на управни одбори во државните претпријатија

Списоци за тоа кој ќе биде член на управен и надзорен одбор во државните претпријатија се составуваат во партиски кругови, покажува истражувањето на Центарот за граѓански комуникации. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер