Производителите на канабис бараат законска можност да извезуваат суровини, не само масло

23 ти компании производители на медицински канабис бараат во законските измени кои сега се кројат да се овозможи да може да ги извезуваат цветовите од медицинскиот канабис кој досега го произведувале. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер