Нивото на Прилепското вештачко езеро е под биолошкиот минимум

Најголемата вештачка акумулација во северниот дел на Пелагонија, Прилепското вештачко езеро е без вода. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер