Отворено студио на Канал 5 - Има ли простор за договор за Законот за јавно обвинителство?

Пред Собранието е Отвореното студио на Канал 5, вечерва со Јулијана Николовска. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер