Шаклев: Домашни меса и сирења ќе можат слободно да се продаваат

По пет години апелирања и укажувања на важноста фармерите конечно го добија правилникот кој им овозможува своите крајни производи од млечни и месни преработки да можат слободно да ги продаваат по маркети, ресторани па дури и од прагот на своите фарм Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер