Стари цени, нови маки за лозарите

Стари цени нови маки. Лозарите од Тиквешието синоќа од лозјата дојдоа на плоштадот во Кавадарци, незадоволни од ниските откупни цени за грозјето. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер