Како ќе функционира телото за борба со организираниот криминал и корупција?

Широко распространетиот криминал и корупција претставува и безбедносна закана за земјава. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер