Разрешени директорите на МЕПСО, ЕЛЕМ, Македонија Пат и МЖ Инфрастурктура

Повеќе од триесетина функционери, директори, и членови на управни одбори се сменети како дел од “Метлата” број два на премиерот Зоран Заев. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер